Keresztes lovag

(image)

Az erkölcsileg legtisztább lovagok, a keresztes lovagok nem a királyra és a koronára tettek esküt, hanem a saját értékítéletükre; a lovagiasságra, és minden jó védelmére. A világ minden seregében szolgálnak, de legfőképp a saját népükhöz hűségesek; titkos szerzetesi rend, ami áttöri a politikai és kulturális határokat. Az uralkodók néha óvatosak velük, mivel egy keresztes lovag hűsége csak annyira erős, mint a vezérének erkölcse. Ez vezette a sötét célúakat arra, hogy bemocskolja és elkergesse ezeket a csoportokat, vagy még ritkábban nagy tervű megtévesztéssel próbálja maradásra bírni e töretlen hűségű csapatokat.

A keresztes lovagok általában nem olyan félelmetesek, mint a nagy lovagok, akik a legtöbb sereg bajnokai, de vitathatatlanul elsőosztályú harcosok. Ráadásul a bölcsességük és alázatuk megajándékozza ezeket a harcos szerzeteseket néhány érdekes képességgel. A keresztes lovagok nagyon erősek, ha mágikus, vagy természetellenes lénnyel harcol, és a legtöbbjük ért a gyógyításhoz.

Megjegyzés: A rohamtámadás használata megkétszerezi mind az okozott, mind a kapott sebzést. Ez nem befolyásolja a védekező visszatámadást. Ennek az egységnek a földöntúli támadása óriási sebzést okoz az élőholtaknak, de néhány még élőnek is. Ez az egység képes alapszinten gyógyítani.

(portrait)

Information

Advances from: Lovag
Advances to:
Cost: 58
ÉP: 65
Lépés: 8
XP: 150
Szint: 3
Beállítottság: lawful
Id: Paladin
Abilities: gyógyítás +4

Attacks (damage × count)

(image)kard
közelharc
8 × 5
földöntúli
(image)kopja
közelharc
15 × 2
szúrás
roham

Ellenállások

(icon) vágás20% (icon) szúrás-20%
(icon) ütés30% (icon) tűz0%
(icon) hideg0% (icon) földöntúli60%

Terrain

TerrainMovement CostDefense
(icon) Barlang420%
(icon) Dombság240%
(icon) Erdő330%
(icon) Falu140%
(icon) Gomba420%
(icon) Hegyvidék0%
(icon) Homok230%
(icon) Járhatatlan terület0%
(icon) Jégvidék230%
(icon) Mocsár420%
(icon) Mély víz0%
(icon) Sekély víz420%
(icon) Síkság140%
(icon) Várkastély140%
(icon) Zátony330%
Last updated on Fri Apr 20 11:49:35 2018.