Paladí

(image)

Els paladins, els cavallers més virtuosos, han jurat fidelitat no al Rei i la corona sinó a uns ideals purs: la cavallerositat i la protecció de tot allò que siga bo. Poden servir en exèrcits mundans, però la seua lleialtat està unida a grups secrets, organitzats per ells mateixos, de caràcter monàstic que creuen límits polítics i culturals. Els dirigents a vegades desconfien d'ells, ja que la lleialtat dels paladins és tan forta com la virtut aparent dels seus superiors. Açò ha causat que els més ambiciosos hagen intentat difamar aquestos grups per aïllar-los o fins i tot elaborar complicades trames per a mantenir aquestes tropes de firma lleialtat al seu servei.

Els paladins no són generalment tan temibles com els grans cavallers que lideren la majoria d'exèrcits, però són, tanmateix, uns lluitadors de primera. A més, la seua saviesa i pietat concedeix a aquestos monjos-guerrers unes habilitats un tant curioses: són molt poderosos lluitant contra enemics màgics o no naturals, i la majoria tenen una certa habilitat en la medicina i la cura.

Notes especials: Un atac de càrrega dobla tant el dany causat com el rebut; açò, tanmateix, no afecta els contraatacs quan la unitat defensa. L'atac arcà d'aquesta unitat causa un mal enorme contra criatures màgiques, i fins i tot també contra certes unitats vivents. Aquesta unitat és capaç de fer cures bàsiques.

(portrait)

Information

Avança de: Cavaller
Avança a:
Cost: 58
HP: 65
Moviments: 8
XP: 150
Level: 3
Alineació: lawful
Id: Paladin
Habilitats: curació +4

Atacs (damage × count)

(image)espasa
melé
8 × 5
arcà
(image)llança
melé
15 × 2
perfora
càrrega

Resistències

(icon) talla20% (icon) perfora-20%
(icon) impacta30% (icon) foc0%
(icon) fred0% (icon) arcà60%

Terreny

TerrenyMovement CostDefensa
(icon) Aigua baixa420%
(icon) Bosc330%
(icon) Castell140%
(icon) Cova420%
(icon) Deep Water0%
(icon) Escull costaner330%
(icon) Fungus420%
(icon) Gelat230%
(icon) Impracticable0%
(icon) Llogaret140%
(icon) Muntanyes0%
(icon) Pantà420%
(icon) Plana140%
(icon) Sorra230%
(icon) Turons240%
Last updated on Fri Apr 20 11:47:05 2018.