Ezüst mágus / Ezüst mágusnő

(image) (image)

A számos út, amelyen egy mágus a tanulmányaival haladhat teljesen eltérő állomáshoz vezet. A gyakran bölcseknek, vagy vándor mágusoknak tekintett ezüst mágusok mibenléte gyakran még a kollégáiknak is homályos. Habár a varázslók tanácsának segítségére válnak, hogyha bevetik őket a csatatéren, gyakran egyedül élnek.

Tulajdonképpen megvan a saját rendjük a mágusok között, egy rend, amely visszatart bizonyos titkokat társaik elől. Ezeknek egyike az a képesség, amellyel hatalmas távolságokat tudnak leküzdeni gyorsabban, mint bárki is tudná azt gyalogszerrel. Az „Ezüst Rend” tagjai ezt a tudást nem hajlandóak megosztani más rendek mágusaival, és azok, akik megpróbálták megfejteni ezt a titkot, felhagytak a küzdelemmel, és soha többet nem beszéltek róla.

Az ezüst mágusok a varázslók közül a leginkább edzettek fizikailag, és képességeik nélkülözhetetlenek a csatatéren, ha valakinek sikerül meggyőzni őket, hogy bevessék azokat.

Megjegyzés:KÜLÖNLEGES MEGJEGYZÉS: az ezüst mágusok utolérhetetlen harmóniában élnek saját mágikus természetükkel, és kifejezetten ellenállóak a nem fizikai jellegű támadásokkal szemben. Ennek az egységnek van mágikus támadása, amellyel mindig jó eséllyel célba talál. Ez az egység egy lépéspontból képes bármely két üresen álló szövetséges falu közti térugrásos helyváltoztatásra.

(portrait)
(portrait)

Information

Advances from: Vörös mágus
Advances to:
Cost: 59
ÉP: 48
Lépés: 6
XP: 150
Szint: 3
Beállítottság: neutral
Id: Silver Mage
Abilities: teleportáció

Attacks (damage × count)

(image)bot
közelharc
7 × 2
ütés
(image)lövedék
távolsági harc
9 × 4
tűz
mágikus

Ellenállások

(icon) vágás0% (icon) szúrás0%
(icon) ütés0% (icon) tűz50%
(icon) hideg50% (icon) földöntúli20%

Terrain

TerrainMovement CostDefense
(icon) Barlang240%
(icon) Dombság250%
(icon) Erdő250%
(icon) Falu160%
(icon) Gomba250%
(icon) Hegyvidék360%
(icon) Homok230%
(icon) Járhatatlan terület0%
(icon) Jégvidék320%
(icon) Mocsár320%
(icon) Mély víz0%
(icon) Sekély víz320%
(icon) Síkság140%
(icon) Várkastély160%
(icon) Zátony230%
Last updated on Fri Apr 20 11:49:37 2018.