Wesnoth logo
Wesnoth Units database

Mac
Maga

(image) (image)

Els humans a sovint es pregunten el funcionament del món en el que viuen. Alguns s'obstinen en portar això més allà de les simples reflexions, i convertixen esta investigació en l'objectiu principal de les seues vides. Qualsevol mac digne del seu nom ha dedicat com a mínim deu anys als estudis i ha amassat un nivell de coneiximents que el separen de lo restant de gent; ademés que la seua dedicació a la busca de sabiduria els diferencia molt clarament en un món on molts pocs no saben ni tan sols llegir ni escriure. En les seues files es poden trobar tant fills de la noblea, com jóvens que busquen una alternativa al buit intelectual en una vida plena de treballs merament físics.

És una ironia que, ab tot el coneiximent que han reunit i el seu assumit monopoli sobre este, la comunitat de macs podria dominar la societat si aixina ho volguera. No obstant, la seua autèntica passió no són ni els diners ni el poder, i aquells que veuen l'estudi de la màgia com a mig per a conseguir estos objectius carixen de la convicció requerida per convertir-se en autèntics mestres.

Encara que són físicament dèbils, i no tenen experiència en combat, els macs posseïxen certes habilitats que són de gran utilitat en la batalla.

Notes especials: La unitat té atacs màgics, que sempre tenen una alta provabilitat de colpejar a un oponedor.

Alvança de:
Alvança a: Mac blanc Mac roig
Cost: 20
PV:24
Moviment: 5
PE:60
Nivell: 1
Alineació: llegal
IDMage
Habilitats:
(image)bastó
impactar
5 - 1
melé
(image)missil
foc
7 - 3
distància
màgic
Resistències:
talla0%
perfora0%
impactar0%
foc0%
fret0%
arcà20%
TerrenyCost de movimentDefensa
Aigües fondes-0%
Aigües someres320%
Aldea160%
Arena230%
Bosc250%
Camp de bolets250%
Castell160%
Coastal Reef230%
Cova240%
Flat140%
Frozen320%
Impassable-0%
Montanyes360%
Pantà320%
Tossals250%
Unwalkable-0%