Wesnoth logo
Wesnoth Units database

Mag
Maga

(image) (image)

Els humans sovint es pregunten el funcionament del món en el que viuen. Alguns s'obstinen en portar això més enllà de les simples reflexions, i converteixen aquesta investigació en l'objectiu principal de les seves vides. Qualsevol mag digne del seu nom ha dedicat com a mínim deu anys als estudis i ha amassat un nivell de coneixements que els separen de la resta de gent; a més que la seua dedicació a la cerca de saviesa els diferencia molt clarament en un món on molts pocs no saben ni tan sols llegir ni escriure. A les seves files s'hi poden trobar tant fills de la noblesa, com joves que busquen una alternativa al buit intel·lectual en una vida plena de treballs merament físics.

És una ironia que, amb tot el coneixement que han reunit i el seu assumit monopoli sobre aquest, la comunitat de mags podria dominar la societat si així ho volgués. Tanmateix, la seva autèntica passió no són ni els diners ni el poder, i aquells que veuen l'estudi de la màgia com a mitjà per aconseguir aquests objectius manquen de la convicció requerida per convertir-se en autèntics mestres.

Tot i que són físicament dèbils, i no tenen experiència en combat, els mags posseeixen certes habilitats que són de gran utilitat en la batalla.

Notes especials: The unit has magical attacks, which always have a high chance of hitting an opponent.

Avança de:
Avança a: Mag blanc Mag roig
Cost: 20
HP: 24
Moviment: 5
XP: 60
Nivell: 1
Alineació: legal
IDMage
Habilitats:
(image)bastó
impacta
5 - 1
melé
(image)míssil
foc
7 - 3
distància
màgic
Resistències:
talla0%
perfora0%
impacta0%
foc0%
fred0%
arcà20%
TerrenyCost del movimentDefensa
Aigua baixa320%
Aigua profunda-0%
Bosc250%
Boscatge de bolets250%
Castell160%
Cova240%
Escull costaner230%
Gelat320%
Impassable-0%
Impracticable-0%
Llogaret160%
Muntanyes360%
Pantà320%
Plana140%
Sorra230%
Turons250%