Dyynivaeltaja

(image)

Dyyniläisen vaeltajan Balahin päiväkirjasta:

”...Tänään oli kuudes päivä. Kuusi päivää takaa-ajoa autiomaassa ilman unta, ilman lepoa... mutta en tarvitse kumpaakaan. Verisilmäinen Roc-lintu on ryöstellyt liian monia eläimiä laumastani. Minun täytyy päästä eroon siitä ennen kuin karavaani kuolee nälkään. Olen seurannut sitä tänne asti, ja riippumatta siitä, kuinka pitkälle se pakenee, aion seurata sitä.

... kirottua! Olento oli vain muutaman sadan askeleen päässä, mutta aurinko oli silmissäni! Onnistuin ampumaan muutaman nuolen sen ärsyttävän otuksen päälle, mutta vain tarpeeksi hidastaakseni sitä. Se näyttää väsyvän nopeammin kuin minä. Hyvällä tuurilla saan sen kiinni ennen kuin se pääsee vuorille.

... Yhdestoista päivä. Ahdistin olennon nurkkaan sen laskeuduttua rinteeseen, mutta siellä oli kolme muuta, joita en ottanut huomioon. Roc-linnut ovat hurjia olentoja lähietäisyydellä. Pelkästään yhden kanssa taisteleminen on haastava tehtävä, mutta neljä kerralla? Olen onnekas, että toin toisen kirveeni, muuten olisin loukkaantunut vakavasti tuon taistelun aikana. Odotan, että sideharso asettuu jalkaani ennen kuin palaan tappamaan kaksi viimeistä. Ehkä sitten vihdoin löydän aikaa syödä ja levätä.

... tämä on minullekin yllätys, että matkustin lähes puoliväliin pohjoisten dyynien poikki 21 päivän tutkimusmatkallani. Karavaanilla se kestäisi melkein kolme kuukautta, mutta oletan, että matkani olosuhteet olivat jonkin verran lieventäviä. Valoisa puoli on se, että sain matkan varrelta hankittua suolattua Roc-linnun lihaa, jonka pitäisi olla hyvä herkku lapsille. On myös mukava nähdä taas joitain muita vaeltajia. Tarinani ei ehkä ole heille niin vaikuttava, mutta se on ainakin parannus edelliseen tapaamiseeni lentoliskon kanssa..."

 

Information

Advances from: Dyynitutkimusmatkailija
Advances to:
Cost: 55
HP: 62
Moves: 6
XP: 150
Taso: 3
Suuntautuminen: liminaali
Id: Dune Wayfarer
Abilities:

Attacks (damage × count)

(image)kirves(blade attack) viilto8 × 4(melee attack) lähitaistelu
(image)komposiittijousi(pierce attack) lävistys8 × 4(ranged attack) kaukotaistelu

Vastustukset

(icon) viilto0% (icon) lävistys20%
(icon) murskaus0% (icon) tuli0%
(icon) kylmä0% (icon) salatiede10%

Terrain

TerrainMovement CostDefense
(icon) Sieni250%
(icon) Syvää vettä0%
(icon) hiekkaa150%
(icon) jäätynyt320%
(icon) koralliriutta230%
(icon) kulkukelvoton0%
(icon) kylä160%
(icon) linna160%
(icon) luola240%
(icon) matalaa vettä320%
(icon) metsä250%
(icon) mäkiä260%
(icon) suo230%
(icon) tasamaa140%
(icon) valehuntu0%
(icon) vuori260%
Last updated on Wed May 29 00:42:41 2024.