Wesnoth logo
Wesnoth Units database

Pimeyden velho
Pimeyden noita

(image) (image)

Mustan taikuuden kammo aiheutuu etupäässä ihmisen tietämättömyydestä. Pimeyden velhot ovat alkaneet ratkomaan elämän ja kuoleman salaisuuksia, joista jälkimmäistä on aivan liian helppo aiheuttaa. Tämä ponnistus antaa ensimmäisiä pilkahduksia yhteydestä sielun ja elämättömän välillä, ja ensimmäisiä onnistuneita kokeiluja tämän yhteyden manipuloimisessa. Kammottava tuntematon, joka odottaa kuoleman jälkeen, pilkahtelee ja tulee väistämättä ymmärretyksi.

Huolimatta mistä tahansa aikeista, he mahdollisesti joutuvat käyttämään tätä irrottaakseen omaa kuolemattomuuttaan luonnon otteesta, ensimmäisillä tuloksilla heidän työstään on välittömiä ja epämiellyttäviä sovellutuksia. Elämä, jota he puhaltavat kuolleeseen materiaan, voi luoda palvelijoita heille, palvelijoita, jotka työskentelevät, mutta jotka myös tappavat, ikinä kyseenalaistamatta mestarinsa tahtoa. Näillä luomuksilla on lojaalius, josta jokainen tyranni unelmoisi, ja se on houkuttelevaa niille, joilla on edes heikoin halukkuus voimalle.

Erityistiedot: Tällä yksiköllä on maagisia hyökkäyksiä, joilla on aina suuri mahdollisuus osua vastustajaan. Tämän yksikön salatiedehyökkäys tekee valtavaa vahinkoa maagisille olennoille, ja jopa joillekin maallisille olennoille.

Ylenee yksiköstä: Pimeyden tuntija
Ylenee yksiköksi: Kuolonherra Pimeyden herra
Hinta: 32
EP: 48
Liikkuminen: 5
KP: 90
taso: 2
Suuntautuminen: kaoottinen
IDDark Sorcerer
Erikoistaidot:
(image)sauva
murskaus
4 - 3
lähitaistelu
(image)jäätävä polte
kylmä
13 - 2
kaukotaistelu
maaginen
(image)pimeyden hyöky
salatiede
9 - 2
kaukotaistelu
maaginen
Vastustukset:
viilto0%
lävistys0%
murskaus0%
tuli0%
kylmä0%
salatiede20%
maastoLiikkumiskustannusPuolustus
hiekkaa230%
jäätynyt320%
koralliriutta230%
kulkukelvoton-0%
kylä160%
linna160%
luola240%
matalaa vettä320%
metsä250%
mäkiä250%
sienilehto250%
suo320%
syvää vettä-0%
tasamaa140%
vuori360%
ylitsepääsemätön-0%