Wesnoth logo
Wesnoth Units database

Enchiser obscur
Enchisera obscura

(image) (image)

L'aprensió produïda per la màgia negra prové, fonamentalment, dels pocs coneiximents que un home comú té d'ella. Els enchisers obscurs han començat a descobrir els secrets de la vida i la mort, tan fàcil de provocar. Esta faena els ha donat les primeres vistes de la conexió entre l'ànima i la matèria inert, i els primers experiments ab èxit en la manipulació d'este llaç. S'entreveu lo tan terrible i desconegut que s'amaga darrere de la mort, que finalment es descobrirà.

Els primers resultats dels seus coneiximents tenen unes aplicacions prou immediates i desagradables, encara que el seu objectiu siga, en última instància, l'alcanç de la immortalitat. La vida que insuflen en la matèria pot crear-los servidors, que poden treballar per a ells, pero també matar, sense mai qüestionar als seus amos. Estes creacions tenen una llealtat ab la que ensomia qualsevol tirà, i és una gran tentació inclús per a aquelles que només tenen un mínim desig de poder.

Notes especials: La unitat té atacs màgics, que sempre tenen una alta provabilitat de colpejar a un oponedor. L'atac arcà d'esta unitat infligix un trement dany a criatures màgiques, i inclús un poc de dany a les criatures vives.

Alvança de: Adepte obscur
Alvança a: Lich Nigromant
Cost: 32
PV:48
Moviment: 5
PE:90
Nivell: 2
Alineació: caòtic
IDDark Sorcerer
Habilitats:
(image)bastó
impactar
4 - 3
melé
(image)onada de fret
fret
13 - 2
distància
màgic
(image)onada d'obscuritat
arcà
9 - 2
distància
màgic
Resistències:
talla0%
perfora0%
impactar0%
foc0%
fret0%
arcà20%
TerrenyCost de movimentDefensa
Aigües fondes9920%
Aigües someres320%
Aldea160%
Arena230%
Bosc250%
Camp de bolets250%
Castell160%
Coster230%
Cova240%
Flat140%
Frozen320%
Montanyes360%
Montanyes infranquejables9940%
Pantà320%
Tossals250%
Unwalkable9920%