Wesnoth logo
Wesnoth Units database

Mørk troldmand
Mørk troldkvinde

(image) (image)

Frygten fra sort magi kommer primært fra hvor lidt der vides om den af offentligheden. Mørke troldmænd er begyndt at afsløre hemmelighederne om liv og død, og dermed mestre i at påføre smerte og lidelse. Dette arbejde giver det første indblik i forbindelsen mellem sjæl og antimaterie, og de første succesfulde eksperimenter i at manipulere denne forbindelse. Det frygtelige ukendte som lurer efter døden har vist sin første sprække af lys og vil til sidst blive forstået.

Selv om der fortsat er begrænsninger i deres egne evner til at forhindre deres egen udødelighed har det en umiddelbart og ubehagelig følgevirkning. Det liv som de kan indgive i dødt materiale kan skabe tjenere for dem, tjenere som vil arbejde, men også dræbe, og aldrig sige deres herre imod. Disse tjenere har en loyalitet som enhver tyran kun kan drømme om, og fremstillingen af disse tjenere er derfor fristende for alle med den mindste efterstræben efter magt.

Specielle bemærkninger: Enheden har magisk angreb, som altid har en høj chance for at ramme en modstander. Denne enheds magiske angreb gør umådelig skade til magiske skabninger, og også til nogle levende skabninger.

Forfremmes fra: Sortmagiekspert
Forfremmes til: Lich Åndemaner
Pris: 32
L: 48
Bevægelse: 5
EP: 90
Level: 2
Sindelag: lyssky
IDDark Sorcerer
Evner:
(image)stav
slag
4 - 3
nærkamp
(image)kuldebølge
kulde
13 - 2
afstands
magisk
(image)skyggebølge
magisk
9 - 2
afstands
magisk
Modstandskræfter:
klinge0%
stik0%
slag0%
ild0%
kulde0%
magisk20%
TerrænBevægelsesprisForsvar
Bakker250%
Bjerge360%
Champignonskov250%
Dybt vand9920%
Græseng140%
Hule240%
Hulemur9940%
Kløft9920%
Landsby160%
Lavt vand320%
Sand230%
Skov250%
Sne320%
Sump320%