Wesnoth logo
Wesnoth Units database

Fetiller obscur
Fetillera obscura

(image) (image)

L'aprensió produïda per la màgia negra prové, fonamentalment, dels pocs coneixements que un home comú té d'ella. Els fetillers obscurs han començat a descobrir els secrets de la vida i la mort, tan fàcil de provocar. Aquesta feina els ha donas les primeres vistes de la connexió entre l'ànima i la matèria inert, i els primers experiments amb èxit en la manipulació d'aquest llaç. S'entreveu allò tan terrible i desconegut que s'amaga darrere de la mort, que finalment es descobrirà.

Els primers resultat dels seus coneixements tenen unes aplicacions prou immediates i desagradables, encara que el seu objectiu siga, en última instància, l'assoliment de la immortalitat. La vida que insuflen en la matèria pot crear-los servidors, que poden treballar per a ells, però també matar, sense mai qüestionar llurs amos. Aquestes creacions tenen una lleialtat amb la somnia qualsevol tirà, i és una gran temptació fins i tot per a aquells que només tenen un mínim desig de poder.

Notes especials: Els atacs a distància d'aquesta unitat són màgics, i sempre tenen un gran probabilitat d'encertar un enemic. L'atac arcà d'aquesta unitat causa un mal enorme contra criatures màgiques, i fins i tot també contra certes unitats vivents.

Avança de: Adepte obscur
Avança a: Lich Nigromant
Cost: 32
HP: 48
Moviment: 5
XP: 90
Nivell: 2
Alineació: caòtic
IDDark Sorcerer
Habilitats:
(image)bastó
impacta
4 - 3
melé
(image)onada de fred
fred
13 - 2
distància
màgic
(image)onada de foscor
arcà
9 - 2
distància
màgic
Resistències:
talla0%
perfora0%
impacta0%
foc0%
fred0%
arcà20%
TerrenyCost del movimentDefensa
Abisme9920%
Aigua baixa320%
Aigua profunda9920%
Bosc250%
Boscatge de bolets250%
Cova240%
Llogaret160%
Muntanyes360%
Neu320%
Pantà320%
Paret de cova9940%
Prada140%
Sorra230%
Turons250%