Zilveren Magiër

Rang 3

 

Promoveert tot:

Promoveert van: Rode Magiër

HP: 48  Prijs: 59  Zetten: Alliantie: neutraal  XP: 100

Vermogens: teleportatie

De vele paden die een magiër kan volgen in zijn studie leiden tot opmerkelijk verschillende resultaten. Zilveren magiërs hebben zichzelf toegelegd op een studie van de krachten die de wereld bijeen houden en zijn er min of meer in geslaagd de sluier van de wereld op te lichten. Vaak gezien als wijzen of zwervende mystici, handelen zilveren magiërs volgens een agenda die zelfs voor hun collega's geheimzinnig is. Hoewel ze behulpzaam zijn voor het magisterium waar ze vaak werken, blijven ze altijd enigszins afstandelijk.
Zilveren magiërs zijn vaak fysiek sterker dan andere magiërs en de waarde van hun vaardigheden op het slagveld moet niet onderschat worden. Als men de magiër tenminste zover krijgt ze toe te passen.
Bijzonderheden: de aanval op afstand van de magiër is magisch en heeft als zodanig altijd een hoge raakkans. Zilveren magiërs hebben een uiterst hoge weerstand tegen vele soorten magische verwondingen. Ze kunnen bovendien teleporteren tussen twee dorpen als ze beide vrij zijn en in bezit van de speler.
Bijzonderheden:

Aanvallen

Naam Type Aanvallen Bereik Speciaal
staf stomp 7-2 dichtbij  
projectiel vuur 9-4 afstand magisch 

Weerstand

scherp 0%
kou 50%
vuur 50%
afstand 20%
stomp 0%
puntig 0%

Terreinspecificaties

Terrein Zetten Verdediging
Kasteel 1 60%
Dorp 1 60%
Diep water 99 20%
Ondiep water 3 20%
Grasland 1 40%
Bos 2 50%
Heuvels 2 50%
Bergen 3 60%
Moeras 3 20%
Zand 2 30%
Grot 2 40%
Sneeuw 3 20%
Paddenstoelenveld 2 50%
Afgrond 99 20%

Terug naar het begin