srebrni mag / Srebrna maga

(image) (image)

Mnoga putešestvija kojima mag može krenuti u svom proučavanju, vode do zapanjujuće različitih krajeva. Često viđeni kao mudraci, ili lutajući mistici, srebrni magovi djelaju po planovima neshvatljivim čak i svojim sopstvenim kolegama. Iako korisni magisterijumima koji ih najmljuju, ostaju nekako podvojeni.

Srebrni magovi imaju, u stvari, sopstveni red u staležima magova, koji prikriva izvjesne tajne od svojih savremenika. Jedna od takvih je sposobnost da prelaze velike udaljenosti brže nego što bi iko to mogao učiniti pješke. Članovi reda srebrnih magova svesrdno odbijaju raspravu o načinima postizanja ovog, čak i sa drugim magovima. U rijetkim prilikama kada su drugi uspjeli da zađu u njihove poslove, brzo bi napuštali takva nastojanja, da više nikad ne progovore o tome.

Srebrni magovi su često fizički vičniji od ostalih magova, i njihove su mogućnosti na bojištu neosporne — ako neko uspe da pritjera maga da ih upotrijebi.

Posebne napomene: Srebrni magovi su dobro prilagođeni svojoj magičnoj prirodi i vrlo su otporni na ne-fizičke napade. Ova jedinica posjeduje magične napade, kojima su uvijek dobri izgledi da pogode protivnika. Ova jedinica se može teleportovati između između bilo koja dva prazna sela u posjedu svoje strane.

(portrait)
(portrait)

Information

Advances from: crveni mag
Advances to:
Cost: 59
HP: 48
Moves: 6
XP: 150
nivo: 3
poredak: neutralan
Id: Silver Mage
Abilities: teleportacija

Attacks (damage × count)

(image)štap
bliski
7 × 2
udar
(image)projektil
odstupni
9 × 4
vatra
magičnost

otpornosti

(icon) sječivo0% (icon) proboj0%
(icon) udar0% (icon) vatra50%
(icon) mraz50% (icon) volšebni20%

Terrain

TerrainMovement CostDefense
(icon) Fake Shroud0%
(icon) Fungus250%
(icon) brda250%
(icon) duboka voda0%
(icon) klizavica320%
(icon) močvara320%
(icon) obalski greben230%
(icon) pećina240%
(icon) pijesak230%
(icon) planine360%
(icon) plitka voda320%
(icon) rascep0%
(icon) ravnica140%
(icon) selo160%
(icon) zamak160%
(icon) šuma250%
Last updated on Wed Aug 17 02:26:32 2022.