Mac de plata / Maga de plata

(image) (image)

Els diversos camins que un mac pot mamprendre en el seu estudi conduïxen a finals notablement diferents. A sovint considerats erudits o místics errants, els macs de plata seguixen unes directrius que són obscures inclús per als seus iguals. Encara que són útils en els magisteris, que els usen a sovint en la batalla, permaneixen un poc alluntats.

Tenen, de fet, el seu propi orde entre els rancs dels macs, un orde que guarda ab recel certs secrets als seus iguals. Un d'estos secrets és l'aparent habilitat de creuar grans distàncies, més ràpidament de lo que es podria fer a peu. Els membres de l'orde de plata refusen ardentment discutir estes obres ab cap dels companyons macs, i en les contades ocasions en que atres han escodrinyat en els seus treballs, han abandonat els seus esforços, per a no tornar a parlar mai més.

A sovint, els macs de plata són físicament més habilidosos que els demés macs i les seues habilitats són d'un innegable valor en el camp de batalla, sempre i quan se'ls puga convéncer per a lluitar.

Notes especials:SPECIAL_NOTE^ Els macs de plata senten tal afinitat a les naturalees màgiques que són extremadament resistents al dany no físic. This unit has magical attacks, which always have a high chance of hitting an opponent. Esta unitat pot teletransportar-se entre dos aldees buides del propi bando en u dels seus moviments.

(portrait)
(portrait)

Information

Alvança de:Mac roig
Alvança a:
Cost: 59
HP: 48
Moves: 6
XP: 150
Level: 3
Alineació: neutral
Id: Silver Mage
Habilitats: teletransport

Atacs (damage × count)

(image)bastó
melé
7 × 2
impactar
(image)missil
distància
9 × 4
foc
màgic

Resistències

(icon) talla0% (icon) perfora0%
(icon) impactar0% (icon) foc50%
(icon) fret50% (icon) arcà20%

Terreny

TerrenyMovement CostDefensa
(icon) Aigües someres320%
(icon) Aldea160%
(icon) Arena230%
(icon) Bosc250%
(icon) Castell160%
(icon) Coastal Reef230%
(icon) Cova240%
(icon) Deep Water0%
(icon) Fake Shroud0%
(icon) Flat140%
(icon) Frozen320%
(icon) Fungus250%
(icon) Montanyes360%
(icon) Pantà320%
(icon) Tossals250%
(icon) Unwalkable0%
Last updated on Wed Mar 15 02:33:26 2023.