Mac de plata / Maga de plata

(image) (image)

Els diversos camins que un mac pot mamprendre en el seu estudi conduïxen a finals notablement diferents. A sovint considerats erudits o místics errants, els macs de plata seguixen unes directrius que són obscures inclús per als seus iguals. Encara que són útils en els magisteris, que els usen a sovint en la batalla, permaneixen un poc alluntats.

Tenen, de fet, el seu propi orde entre els rancs dels macs, un orde que guarda ab recel certs secrets als seus iguals. Un d'estos secrets és l'aparent habilitat de creuar grans distàncies, més ràpidament de lo que es podria fer a peu. Els membres de l'orde de plata refusen ardentment discutir estes obres ab cap dels companyons macs, i en les contades ocasions en que atres han escodrinyat en els seus treballs, han abandonat els seus esforços, per a no tornar a parlar mai més.

A sovint, els macs de plata són físicament més habilidosos que els demés macs i les seues habilitats són d'un innegable valor en el camp de batalla, sempre i quan se'ls puga convéncer per a lluitar.

Special Notes: Silver Magi are well-attuned to their magical natures and are highly resistant to non-physical damage. This unit has magical attacks, which always have a high chance of hitting an opponent. This unit can use one move to teleport between any two empty villages controlled by its side.

(portrait)
(portrait)

Information

Advances from: Mac roig
Advances to:
Cost: 59
HP: 48
Moves: 6
XP: 150
Level: 3
Alineació: neutral
Id: Silver Mage
Abilities: teletransport

Attacks (damage × count)

(image)bastó
melé
7 × 2
impactar
(image)missil
distància
9 × 4
foc
màgic

Resistències

(icon) talla0% (icon) perfora0%
(icon) impactar0% (icon) foc50%
(icon) fret50% (icon) arcà20%

Terrain

TerrainMovement CostDefense
(icon) Aigües someres320%
(icon) Aldea160%
(icon) Arena230%
(icon) Bosc250%
(icon) Castell160%
(icon) Coastal Reef230%
(icon) Cova240%
(icon) Deep Water0%
(icon) Fake Shroud0%
(icon) Flat140%
(icon) Frozen320%
(icon) Fungus250%
(icon) Montanyes360%
(icon) Pantà320%
(icon) Tossals250%
(icon) Unwalkable0%
Last updated on Wed Feb 21 02:52:52 2024.