Zilveren Magiër

(image) (image)

De vele paden die een magiër kan volgen in zijn studie leiden tot opmerkelijk verschillende resultaten. Vaak gezien als wijzen of zwervende mystici, handelen Zilveren Magiërs volgens een eigen agenda die zelfs voor hun collega's geheimzinnig is. Hoewel ze behulpzaam zijn voor het magisterium waar ze vaak werken, blijven ze altijd enigszins afstandelijk.

Zij vormen als het ware een eigen orde onder de magiërs. Een orde die zekere geheimen achterhouden voor hun gelijken. Waaronder de schijnbare kunst om grote afstanden te overbruggen, sneller dan iemand per voet kan bereizen. Leden van de zilveren orde weigeren andere magiërs in te weiden in de werking van deze kunst. De uitzonderlijke keer dat iemand zijn neus stak in hun werk hebben zij hem ervan met enige kracht overtuigd er nooit over te spreken.

Zilveren Magiërs zijn vaak fysiek sterker dan andere magiërs en de waarde van hun vaardigheden op het slagveld moet niet onderschat worden. Als men de magiër tenminste zover krijgt ze toe te passen.

Bijzonderheden:Zilveren magiërs zijn goed bekend met hun magische achtergrond en zijn daardoor zeer weerbaar tegen niet fysieke schade. Deze eenheid heeft magische aanvallen, die altijd een hoge raakkans hebben. Deze eenheid kan een verplaatsing gebruiken om te teleporteren tussen twee lege bevriende dorpen.

(portrait)
(portrait)

Information

Promoveert van: Rode Magiër
Promoveert tot:
Cost: 59
HP: 48
Moves: 6
XP: 150
Rang: 3
Alliantie: neutraal
Id: Silver Mage
Vaardigheden: teleporteren

Aanvallen (damage × count)

(image)staf
dichtbij
7 × 2
stomp
(image)projectiel
afstand
9 × 4
vuur
magisch

Weerstanden

(icon) scherp0% (icon) puntig0%
(icon) stomp0% (icon) vuur50%
(icon) koud50% (icon) witte magie20%

Terrein

TerreinBewegingskostenVerdediging
(icon) Bergen360%
(icon) Bevroren320%
(icon) Bos250%
(icon) Diep Water0%
(icon) Dorp160%
(icon) Grot240%
(icon) Heuvels250%
(icon) Kasteel160%
(icon) Kustrif230%
(icon) Moeras320%
(icon) Neppe Sluier0%
(icon) Onbewandelbaar0%
(icon) Ondiep Water320%
(icon) Paddenstoelen250%
(icon) Vlak140%
(icon) Zand230%
Last updated on Wed Feb 1 02:27:08 2023.