Elfenheer

(image)

Opvolging onder de Elfse adel is een zeer gestructureerd proces dat wordt bepaald door een aantal strenge beperkingen. De toekomstige leiders van de Elfen hebben de moeilijke taak om de drie aspecten van de Elfse samenleving te besturen: strijders en veldwachten die de bossen verdedigen, vreedzame burgers die de strijd niet meemaken en de genezers en mystici die de kunst van magie bestuderen. Het kunnen verzoenen van problemen tussen deze facties en het effectief leiden hiervan, vereist een aanzienlijke persoonlijke verdienste en een diep begrip van alle Elfen, of het nu krijger, mysticus of burger is.

Veel Elfen beginnen al op jonge leeftijd te trainen in boogschieten en zwaardvechten en vooral veelbelovende jonge jongens met de juiste karaktereigenschappen worden geselecteerd om te studeren onder tovenaars die de magische kunsten onder de knie hebben. Omdat de aard van de Elfenmagie zich meer leent voor vrouwelijke Elfen dan voor mannelijke Elfen, leren alleen de meest getalenteerde de Elfenmagie om zich te verbinden met een geheimzinnige wereld. Alleen diegenen die hun persoonlijke kracht in zwaardvechten en tovenarij bewijzen, moeten leren om hun nieuwe bevoegdheden verstandig toe te passen, want gewelddadige conflicten zijn dingen die nooit licht opgevat moeten worden. Omdat een gevecht kan worden gewonnen betekend dit nog niet dat het ook echt uitgevochten moet worden. Het bijleggen van onenigheid tussen krachtige strijders is voor de meeste moeilijk door diplomatieke beperkingen. Zij die dit wel kunnen doen, krijgen de titel van Heer en worden de volgende generatie Elfenleiders.

Bijzonderheden: Deze eenheid heeft magische aanvallen, die altijd een hoge raakkans hebben. De witte magie aanval van deze eenheid brengt zware verwondingen toe aan magische wezens en sommige alledaagse wezens zijn ook niet veilig.

(portrait)

Information

Promoveert van:
Promoveert tot: Hoge Elfenheer
Cost: 36
HP: 51
Moves: 6
XP: 120
Rang: 2
Alliantie: neutraal
Id: Elvish Lord
Vaardigheden:

Aanvallen (damage × count)

(image)zwaard
dichtbij
8 × 4
scherp
(image)feeënvuur
afstand
7 × 3
witte magie
magisch

Weerstanden

(icon) scherp0% (icon) puntig0%
(icon) stomp0% (icon) vuur0%
(icon) koud0% (icon) witte magie-10%

Terrein

TerreinBewegingskostenVerdediging
(icon) Bergen360%
(icon) Bevroren230%
(icon) Bos170%
(icon) Diep Water0%
(icon) Dorp160%
(icon) Grot330%
(icon) Heuvels250%
(icon) Kasteel160%
(icon) Kustrif230%
(icon) Moeras230%
(icon) Neppe Sluier0%
(icon) Onbewandelbaar0%
(icon) Ondiep Water320%
(icon) Paddenstoelen250%
(icon) Vlak140%
(icon) Zand230%
Last updated on Wed Oct 5 02:27:11 2022.