Hopeavelho / Hopeavelhotar

(image) (image)

Ne monet polut, joita velho voi kulkea, saattavat johtaa hyvinkin erilaisiin lopputuloksiin. Hopeavelhot ovat omistautuneet tutkimaan niitä voimia, jotka sitovat todellisuuden yhteen, ja he ovat jotenkin avanneet paljon isomman maailman salaisuudet kuin useimmat kuvittelisivat. Heitä pidetään usein tietäjinä tai vaeltavina mystikkoina. Hopeavelhojen tavoitteet ovat hämärän peitossa jopa toisille velhoille. Vaikka heistä on hyötyä velhojärjestöille, jotka usein työllistävät heitä kentällä, he ovat jokseenkiin irrallisia.

Todellisuudessa heillä on oma järjestö velhojen keskuudessa, järjestö, joka säilyttää tietyt salaisuudet omassa keskuudessaan. Yksi näistä on kyky taittaa valtavia etäisyyksiä paljon nopeammin kuin edes lentämällä olisi mahdollista. Hopeajärjestön jäsenet kieltäytyvät ehdottamasti keskustelemasta näistä asioista toverivelhojensa kanssa, ja kun joskus harvoin muut ovat tutkineet heidän työtään, he ovat hylänneet tämän polun, eivätkä puhuneet aiheesta enää.

Hopeavelhot ovat fyysiseti paremmassa kunnossa kuin muut velhot, ja heidän taitonsa ovat varsin hyödyllisiä taistelukentällä, jos onnistuu jotenkin vakuuttamaan velhon käyttämään niitä.

Special Notes: Silver Magi are well-attuned to their magical natures and are highly resistant to non-physical damage. This unit has magical attacks, which always have a high chance of hitting an opponent. This unit can use one move to teleport between any two empty villages controlled by its side.

(portrait)
(portrait)

Information

Advances from: Punainen velho
Advances to:
Cost: 59
HP: 48
Moves: 6
XP: 150
Taso: 3
Suuntautuminen: neutraali
Id: Silver Mage
Abilities: kaukosiirto

Attacks (damage × count)

(image)sauva
lähitaistelu
7 × 2
murskaus
(image)tulipallo
kaukotaistelu
9 × 4
tuli
maaginen

Vastustukset

(icon) viilto0% (icon) lävistys0%
(icon) murskaus0% (icon) tuli50%
(icon) kylmä50% (icon) salatiede20%

Terrain

TerrainMovement CostDefense
(icon) Sieni250%
(icon) Syvää vettä0%
(icon) hiekkaa230%
(icon) jäätynyt320%
(icon) koralliriutta230%
(icon) kulkukelvoton0%
(icon) kylä160%
(icon) linna160%
(icon) luola240%
(icon) matalaa vettä320%
(icon) metsä250%
(icon) mäkiä250%
(icon) suo320%
(icon) tasamaa140%
(icon) valehuntu0%
(icon) vuori360%
Last updated on Wed Feb 28 02:39:15 2024.