Hopeavelho / Hopeavelhotar

(image) (image)

Ne monet polut, joita velho voi kulkea, saattavat johtaa hyvinkin erilaisiin lopputuloksiin. Hopeavelhot ovat omistautuneet tutkimaan niitä voimia, jotka sitovat todellisuuden yhteen, ja he ovat jotenkin avanneet paljon isomman maailman salaisuudet kuin useimmat kuvittelisivat. Heitä pidetään usein tietäjinä tai vaeltavina mystikkoina. Hopeavelhojen tavoitteet ovat hämärän peitossa jopa toisille velhoille. Vaikka heistä on hyötyä velhojärjestöille, jotka usein työllistävät heitä kentällä, he ovat jokseenkiin irrallisia.

Todellisuudessa heillä on oma järjestö velhojen keskuudessa, järjestö, joka säilyttää tietyt salaisuudet omassa keskuudessaan. Yksi näistä on kyky taittaa valtavia etäisyyksiä paljon nopeammin kuin edes lentämällä olisi mahdollista. Hopeajärjestön jäsenet kieltäytyvät ehdottamasti keskustelemasta näistä asioista toverivelhojensa kanssa, ja kun joskus harvoin muut ovat tutkineet heidän työtään, he ovat hylänneet tämän polun, eivätkä puhuneet aiheesta enää.

Hopeavelhot ovat fyysiseti paremmassa kunnossa kuin muut velhot, ja heidän taitonsa ovat varsin hyödyllisiä taistelukentällä, jos onnistuu jotenkin vakuuttamaan velhon käyttämään niitä.

Erityistiedot:Hopeavelhot ovat hyvin tottuneita heidän maagiseen luonteeseensa ja ovat siksi erittäin vastustuskykyisiä hengellisille(esim. taikuus) hyökkäyksille. Tällä yksiköllä on maagisia hyökkäyksiä, joilla on aina suuri mahdollisuus osua vastustajaan. Tämä yksikkö voi käyttää yhden liikepisteen kaukosiirtyäkseen minkä tahansa tyhjän sekä oman puolensa kylän välillä.

(portrait)
(portrait)

Information

Ylenee yksiköstä: Punainen velho
Ylenee yksiköksi:
Cost: 59
HP: 48
Moves: 6
XP: 150
Taso:3
Suuntautuminen: neutraali
Id: Silver Mage
Erikoistaidot: kaukosiirto

Hyökkäykset (damage × count)

(image)sauva
lähitaistelu
7 × 2
murskaus
(image)tulipallo
kaukotaistelu
9 × 4
tuli
maaginen

Vastustukset

(icon) viilto0% (icon) lävistys0%
(icon) murskaus0% (icon) tuli50%
(icon) kylmä50% (icon) salatiede20%

maasto

maastoMovement CostPuolustus
(icon) Fake Shroud0%
(icon) Fungus250%
(icon) hiekkaa230%
(icon) jäätynyt320%
(icon) koralliriutta230%
(icon) kulkukelvoton0%
(icon) kylä160%
(icon) linna160%
(icon) luola240%
(icon) matalaa vettä320%
(icon) metsä250%
(icon) mäkiä250%
(icon) suo320%
(icon) syvää vettä0%
(icon) tasamaa140%
(icon) vuori360%
Last updated on Wed Feb 1 02:25:51 2023.