Pyhä ritari

(image)

Pyhät ritarit, ritareista hyveellisimmät, ovat vannoneet voimansa, eivät kuninkaalle tai kruunulle, vaan ihanteelle itselleen, ritarillisuudelle ja tunnolliseselle hyvien asioiden hoitamiselle. He palvelevat maailman armeijoissa, mutta heidän ensisijainen lojaaliutensa usein kuuluu omille ryhmilleen. Salaisille luostarimaisille järjestöille, jotka ylittävät poliittiset ja kulttuuriset rajat. Joskus hallitsijat ovat hyvin varuillaan heidän kanssaan, sillä pyhän ritarin lojaalius on vain niin vahvaa kuin läänin näennäinen hyveellisyys. Tämä on johtanut monia salailevia ja kunnianhimoisia hallitsijoita syyttämään ja hajottamaan näitä ryhmiä tai, joskin harvemmin, manipuloimaan monimutkaisilla petoksilla pitääkseen nämä muutoin vankkumattomat joukot palveluksessa.

Perinpohjaiset pyhät ritarit eivät yleensä ole niin pelottavia kuin ”mahtiritarit” ovat suurimmassa osassa armeijoista, mutta he ovat ensimmäisen luokan taistelijoita joka tapauksessa. Lisäksi viisaus ja hurskaus antaa näille soturimunkeille tiettyjä eriskummallisia ominaisuuksia. Pyhä ritari on erittäin voimakas taistellessaan maagisia tai epäluonnollisia asioita vastaan, ja useimmilla on joitakin taitoja hoivaamisessa ja parantamisessa.

Special Notes: Using a charging attack doubles both damage dealt and received; this does not affect defensive retaliation. This unit’s arcane attack deals tremendous damage to magical creatures, and even some to mundane creatures. This unit is capable of basic healing. This unit has a defense cap on certain terrain types — it cannot achieve a higher defense rating on mixed terrains with such terrain types.

(portrait)

Information

Advances from: Ritari
Advances to:
Cost: 58
HP: 65
Moves: 8
XP: 150
Taso: 3
Suuntautuminen: lainkuuliainen
Id: Paladin
Abilities: hoivaa +4

Attacks (damage × count)

(image)miekka
lähitaistelu
8 × 5
salatiede
(image)peitsi
lähitaistelu
15 × 2
lävistys
rynnäkkö

Vastustukset

(icon) viilto20% (icon) lävistys-20%
(icon) murskaus30% (icon) tuli0%
(icon) kylmä0% (icon) salatiede60%

Terrain

TerrainMovement CostDefense
(icon) Sieni420%
(icon) Syvää vettä0%
(icon) hiekkaa230%
(icon) jäätynyt230%
(icon) koralliriutta330%
(icon) kulkukelvoton0%
(icon) kylä140%
(icon) linna140%
(icon) luola420%
(icon) matalaa vettä420%
(icon) metsä330%
(icon) mäkiä240%
(icon) suo420%
(icon) tasamaa140%
(icon) valehuntu0%
(icon) vuori0%
Last updated on Wed Mar 20 02:39:57 2024.