Sølvtroldmand / Sølvtroldkvinde

(image) (image)

De mange retninger som en troldmand kan foretage i sine studier fører til meget forskellige slutninger. Ofte anset som vismænd, eller omvandrende mystikere; sølvtroldmænd fungerer under en dagsorden som ofte er skjult for selv deres kollegaere. Selvom hjælpsomme over for det magiske hus som har dem ansat i marken, så forbliver de noget reserveret.

De har deres egen ordensrækkefølge indenfor magien, en rækkefølge som gør at de tilbageholder visse hemmeligheder for deres ligemænd. En af disse er evnen til at tilbagelægge store distancer, hurtigere end man kan rejse til fods. Medlemmer af sølvordenen nægter at fortælle om denne evne med alle deres magiske kollegaer, og i de sjældne tilfælde hvor andre har luret på deres hemmeligheder, har de opgivet deres forehavende og aldrig talt om det igen.

Sølvtroldmænd er ofte bedre fysisk udrustet end andre troldmænd, og deres evner er af indiskutabel værdi på slagmarken, hvis man kan få dem til at bruge disse evner.

Special Notes: Silver Magi are well-attuned to their magical natures and are highly resistant to non-physical damage. This unit has magical attacks, which always have a high chance of hitting an opponent. This unit can use one move to teleport between any two empty villages controlled by its side.

(portrait)
(portrait)

Information

Advances from: Rød Troldmand
Advances to:
Cost: 59
HP: 48
Moves: 6
XP: 150
Level: 3
Sindelag: neutral
Id: Silver Mage
Abilities: teleport

Attacks (damage × count)

(image)stav
nærkamp
7 × 2
slag
(image)missil
afstands
9 × 4
ild
magisk

Modstandskræfter

(icon) klinge0% (icon) stik0%
(icon) slag0% (icon) ild50%
(icon) kulde50% (icon) magisk20%

Terrain

TerrainMovement CostDefense
(icon) Bakker250%
(icon) Bjerge360%
(icon) Borg160%
(icon) Coastal Reef230%
(icon) Deep Water0%
(icon) Fake Shroud0%
(icon) Flat140%
(icon) Frozen320%
(icon) Fungus250%
(icon) Hule240%
(icon) Landsby160%
(icon) Lavt vand320%
(icon) Sand230%
(icon) Skov250%
(icon) Sump320%
(icon) Unwalkable0%
Last updated on Wed Mar 20 02:39:23 2024.