Mag d'argent / female^Maga d'argent

(image) (image)

Els diversos camins que un mag pot emprendre en el seu estudi condueixen a finals notablement diferents. Sovint se'ls considera uns erudits, o també místics errants, els mags d'argent segueixen unes directrius que són obscures fins i tot per als seus iguals. Encara que són útils en els magisteris, que els empren sovint en la batalla, romanen quelcom allunyats.

Tenen, de fet, la seva pròpia orde entre els rangs dels mags, una orde que guarda amb recel certs secrets als seus iguals. Un d'aquests secrets és l'aparent habilitat de creuar grans distàncies, més ràpidament del que mai es podria fer a peu. Els membres de l'ordre d'argent refusen ardentment discutir aquestes obres amb cap dels companys mags, i en les comptades ocasions en què d'altres han escodrinyat en els seus treballs, han abandonat els seus esforços, per no tornar-ne a parlar mai més.

Sovint, els mags d'argent són físicament més destres que la resta de mags i les seves habilitats són d'un innegable valor al camp de batalla, sempre i quan se'ls pugui convèncer per aplicar-les.

Special Notes: Silver Magi are well-attuned to their magical natures and are highly resistant to non-physical damage. This unit has magical attacks, which always have a high chance of hitting an opponent. This unit can use one move to teleport between any two empty villages controlled by its side.

(portrait)
(portrait)

Information

Advances from: Mag roig
Advances to:
Cost: 59
HP: 48
Moves: 6
XP: 150
Nivell: 3
Alineació: neutral
Id: Silver Mage
Abilities: teletransport

Attacks (damage × count)

(image)bastó
melé
7 × 2
impacta
(image)míssil
distància
9 × 4
foc
màgic

Resistències

(icon) talla0% (icon) perfora0%
(icon) impacta0% (icon) foc50%
(icon) fred50% (icon) arcà20%

Terrain

TerrainMovement CostDefense
(icon) Aigua poc profunda320%
(icon) Aigua profunda0%
(icon) Bosc250%
(icon) Castell160%
(icon) Cova240%
(icon) Escull costaner230%
(icon) Fong250%
(icon) Gelat320%
(icon) Impracticable0%
(icon) Muntanyes360%
(icon) Pantà320%
(icon) Plana140%
(icon) Poble160%
(icon) Sorra230%
(icon) Turons250%
(icon) Vel fals0%
Last updated on Wed Mar 20 02:39:12 2024.