Paladí

(image)

Els paladins, cavallers de la virtut més alta, han jurat fidelitat no al rei i la corona, sinó als ideals mateixos: el de la cavalleria i el de la custòdia de tot allò que és bo. Poden servir en exèrcits mundans, però llur principal lleialtat sovint va unida a grups organitzats per ells mateixos; ordes secrets de caràcter monàstic que creuen els límits polítics i culturals. Els dirigents a vegades hi són cautelosos, ja que la lleialtat dels paladins és tan forta com la virtut aparent del superior. Això ha provocat que els més foscament ambiciosos hagin intentat difamar i dispersar aquests grups, o, més rarament, elaborar complicades trames per a mantenir aquestes tropes altrament fermament lleials en servei.

Els paladins complets no solen ser tan temibles com els grans cavallers que lideren la majoria d'exèrcits, però són, tanmateix, uns lluitadors de primera classe. A més, llur saviesa i pietat concedeix a aquests monjos guerrers unes habilitats curioses: un paladí és molt poderós lluitant contra coses màgiques o antinaturals, i la majoria tenen una certa habilitat en la medicina i la curació.

Special Notes: Using a charging attack doubles both damage dealt and received; this does not affect defensive retaliation. This unit’s arcane attack deals tremendous damage to magical creatures, and even some to mundane creatures. This unit is capable of basic healing. This unit has a defense cap on certain terrain types — it cannot achieve a higher defense rating on mixed terrains with such terrain types.

(portrait)

Information

Advances from: Cavaller
Advances to:
Cost: 58
HP: 65
Moves: 8
XP: 150
Nivell: 3
Alineació: legal
Id: Paladin
Abilities: curació +4

Attacks (damage × count)

(image)espasa
melé
8 × 5
arcà
(image)llança
melé
15 × 2
perfora
càrrega

Resistències

(icon) talla20% (icon) perfora-20%
(icon) impacta30% (icon) foc0%
(icon) fred0% (icon) arcà60%

Terrain

TerrainMovement CostDefense
(icon) Aigua poc profunda420%
(icon) Aigua profunda0%
(icon) Bosc330%
(icon) Castell140%
(icon) Cova420%
(icon) Escull costaner330%
(icon) Fong420%
(icon) Gelat230%
(icon) Impracticable0%
(icon) Muntanyes0%
(icon) Pantà420%
(icon) Plana140%
(icon) Poble140%
(icon) Sorra230%
(icon) Turons240%
(icon) Vel fals0%
Last updated on Wed Mar 20 02:39:12 2024.