Mag d'argent / Maga d'argent

(image) (image)

Els diversos camins que un mag pot emprendre en el seu estudi condueixen a finals notablement diferents. Sovint se'ls considera uns erudits, o també místics errants, els mags d'argent segueixen unes directrius que són obscures fins i tot per als seus iguals. Encara que són útils en els magisteris, que els empren sovint en la batalla, romanen quelcom allunyats.

Tenen, de fet, la seva pròpia orde entre els rangs dels mags, una orde que guarda amb recel certs secrets als seus iguals. Un d'aquests secrets és l'aparent habilitat de creuar grans distàncies, més ràpidament del que mai es podria fer a peu. Els membres de l'ordre d'argent refusen ardentment discutir aquestes obres amb cap dels companys mags, i en les comptades ocasions en què d'altres han escodrinyat en els seus treballs, han abandonat els seus esforços, per no tornar-ne a parlar mai més.

Sovint, els mags d'argent són físicament més destres que la resta de mags i les seves habilitats són d'un innegable valor al camp de batalla, sempre i quan se'ls pugui convèncer per aplicar-les.

Notes especials:SPECIAL_NOTE^ Els mags d'argent senten tal afinitat a les naturaleses màgiques que són extremadament resistents a dany no físic. This unit has magical attacks, which always have a high chance of hitting an opponent. Aquesta unitat pot teletransportar-se entre dos llogarets buits controlats pel seu mateix bàndol.

(portrait)
(portrait)

Information

Avança de: Mag roig
Avança a:
Cost: 59
HP: 48
Moves: 6
XP: 150
Nivell: 3
Alineació: neutral
Id: Silver Mage
Habilitats: teletransport

Atacs (damage × count)

(image)bastó
melé
7 × 2
impacta
(image)míssil
distància
9 × 4
foc
màgic

Resistències

(icon) talla0% (icon) perfora0%
(icon) impacta0% (icon) foc50%
(icon) fred50% (icon) arcà20%

Terreny

TerrenyCost de movimentDefensa
(icon) Aigua baixa320%
(icon) Bosc250%
(icon) Castell160%
(icon) Cova240%
(icon) Deep Water0%
(icon) Fake Shroud0%
(icon) Fungus250%
(icon) Gelat320%
(icon) Impracticable0%
(icon) Llogaret160%
(icon) Muntanyes360%
(icon) Pantà320%
(icon) Plana140%
(icon) Sorra230%
(icon) Trieu costaner230%
(icon) Turons250%
Last updated on Wed Aug 17 02:23:48 2022.