Wesnoth logo
Wesnoth Units database

Mag d'argent
Maga d'argent

(image) (image)

Els diversos camins que un mag pot emprendre en el seu estudi condueixen a finals notablement diferents. Sovint se'ls considera uns erudits, o també místics errants, els mags d'argent segueixen unes directrius que són obscures fins i tot per als seus iguals. Encara que són útils en els magisteris, que els empren sovint en la batalla, romanen quelcom allunyats.

Tenen, de fet, la seva pròpia orde entre els rangs dels mags, una orde que guarda amb recel certs secrets als seus iguals. Un d'aquests secrets és l'aparent habilitat de creuar grans distàncies, més ràpidament del que mai es podria fer a peu. Els membres de l'ordre d'argent refusen ardentment discutir aquestes obres amb cap dels companys mags, i en les comptades ocasions en què d'altres han escodrinyat en els seus treballs, han abandonat els seus esforços, per no tornar-ne a parlar mai més.

Sovint, els mags d'argent són físicament més destres que la resta de mags i les seves habilitats són d'un innegable valor al camp de batalla, sempre i quan se'ls pugui convèncer per aplicar-les.

Notes especials:SPECIAL_NOTE^ Els mags d'argent senten tal afinitat a les naturaleses màgiques que són extremadament resistents a dany no físic. The unit has magical attacks, which always have a high chance of hitting an opponent. Aquesta unitat pot teletransportar-se entre dos llogarets buits controlats pel seu mateix bàndol.

Avança de: Mag roig
Avança a:
Cost: 59
HP: 48
Moviment: 6
XP: 150
Nivell: 3
Alineació: neutral
IDSilver Mage
Habilitats: teletransport
(image)bastó
impacta
7 - 2
melé
(image)míssil
foc
9 - 4
distància
màgic
Resistències:
talla0%
perfora0%
impacta0%
foc50%
fred50%
arcà20%
TerrenyCost del movimentDefensa
Aigua baixa320%
Aigua profunda-0%
Bosc250%
Boscatge de bolets250%
Castell160%
Cova240%
Escull costaner230%
Gelat320%
Impassable-0%
Impracticable-0%
Llogaret160%
Muntanyes360%
Pantà320%
Plana140%
Sorra230%
Turons250%