Wesnoth logo
Wesnoth Units database

Sølvtroldmand
Sølvtroldkvinde

(image) (image)

De mange retninger som en troldmand kan foretage i sine studier fører til meget forskellige slutninger. Ofte anset som vismænd, eller omvandrende mystikere; sølvtroldmænd fungerer under en dagsorden som ofte er skjult for selv deres kollegaere. Selvom hjælpsomme over for det magiske hus som har dem ansat i marken, så forbliver de noget reserveret.

De har deres egen ordensrækkefølge indenfor magien, en rækkefølge som gør at de tilbageholder visse hemmeligheder for deres ligemænd. En af disse er evnen til at tilbagelægge store distancer, hurtigere end man kan rejse til fods. Medlemmer af sølvordenen nægter at fortælle om denne evne med alle deres magiske kollegaer, og i de sjældne tilfælde hvor andre har luret på deres hemmeligheder, har de opgivet deres forehavende og aldrig talt om det igen.

Sølvtroldmænd er ofte bedre fysisk udrustet end andre troldmænd, og deres evner er af indiskutabel værdi på slagmarken, hvis man kan få dem til at bruge disse evner.

Specielle bemærkninger:Sølvtroldmænd er orienteret mod deres magiske natur og er særdeles modstandsdygtig over for ikke-fysisk skade. Enheden har magisk angreb, som altid har en høj chance for at ramme en modstander. Denne enhed kan teleportere mellem to tomme venligsindede landsbyer hvis den bruger en af dens runder.

Forfremmes fra: Rød Troldmand
Forfremmes til:
Pris: 59
L: 48
Bevægelse: 6
EP: 150
Level: 3
Sindelag: neutral
IDSilver Mage
Evner: teleport
(image)stav
slag
7 - 2
nærkamp
(image)missil
ild
9 - 4
afstands
magisk
Modstandskræfter:
klinge0%
stik0%
slag0%
ild50%
kulde50%
magisk20%
TerrænBevægelsesprisForsvar
Bakker250%
Bjerge360%
Champignonskov250%
Dybt vand9920%
Græseng140%
Hule240%
Hulemur9940%
Kløft9920%
Landsby160%
Lavt vand320%
Sand230%
Skov250%
Sne320%
Sump320%